Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6608
Назва: Сучасний стан водних ресурсів та вирощування риби в Сумській області
Інші назви: Современное состояние водных ресурсов и выращивание рыбы в Cумской области
The modern state of water resources and growing fish in Sumy region
Автори: Марценюк, Н. О.
Марценюк, В. П.
Пекарський, А. В.
Вечорка, В. В.
Хмельничий, С. Л.
Марценюк, Н. А.
Марценюк, В. П.
Пекарский, А. В.
Вечёрка, В. В.
Хмельничий, С. Л.
Martseniuk, N. O.
Martseniuk, V. P.
Pekarskyu, A. V.
Vechorka, V. V.
Khmelnychyi, S. L.
Ключові слова: ставки
водосховища
вилов риби
пруды
водохранилища
вылов рыбы
ponds
reservoirs
fish catches
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сучасний стан водних ресурсів та вирощування риби в Сумській області [Електронний ресурс] / Н. О. Марценюк, В. П. Марценюк, А. В. Пекарський [та ін.] // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 7 (35). – С. 312-319.
Короткий огляд (реферат): Дано оцінку забезпеченості водними ресурсами та здійснено аналіз вирощування товарної риби в Сумській області. Проаналізовано структуру вилову риби та проведено оцінювання сукупних витрат на харчування жителями Сумської області в розрізі міського та сільського населення. Встановлено, що в 2017 році в області було вирощено 2421,6 тонн риби, що на 4,8 % більше, в порівнянні з 2016 р. Витрати на харчування міського та сільського населення дещо різняться. Мешканці міст переважно витрачають кошти на хліб, м'ясо, молоко, яйця, мешканці сіл – на хліб, олію та жири, м'ясо, цукор. На рибу та рибні продукти мешканці міст та сіл витрачають всього 5,3 та 7,2%, відповідно, від сукупних витрат на харчування. Дана оценка обеспеченности водными ресурсами и осуществлен анализ выращивания товарной рыбы в Сумской области. Проанализирована структура вылова рыбы и проведено оценивание совокупных расходов на питание жителями Сумской области в разрезе городского и сельского населения. Установлено, что в 2017 году в области было выращено 2421,6 тонн рыбы, что на 4,8% больше, по сравнению с 2016 г. Жители городов преимущественно тратят средства на хлеб, мясо, молоко, яйца, жители сел - на хлеб, масло и жиры, мясо, сахар. На рыбу и рыбные продукты жители городов и сел тратят всего 5,3 и 7,2%, соответственно, от совокупных расходов на питание.
Опис: The assessment of the state of water resources is given and the analysis of commercial fish farming in the Sumy region was carried out. The analyzed structure of fish catches and the given estimation of the aggregate on food expenses by inhabitants of Sumy region according to indicators of urban and rural population. It was established that in 2017, were grown 2421,6 tons of fish in the region, which is by 4.8% more than in 2016 year. The somewhat different costs of feeding the urban and rural population. Тhe city residents mainly spend money on bread, meat, milk, eggs, villagers - on bread, butter and fats, meat, sugar. The residents only urban and rural on the fish and fishery products spend 5.3 and 7.2% respectively, to total food costs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6608
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf1,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.