Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6610
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНечмілов, В. М.-
dc.contributor.authorПовод, М. Г.-
dc.contributor.authorНечмилов, В. Н.-
dc.contributor.authorПовод, Н. Г.-
dc.contributor.authorNechmilov, V. M.-
dc.contributor.authorPovod, N. G.-
dc.date.accessioned2019-05-16T08:36:20Z-
dc.date.available2019-05-16T08:36:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationНечмілов В. М. Відгодівельна продуктивність свиней за різних термінів дорощування та використання сухого і рідкого типів годівлі [Електронний ресурс] / В. М. Нечмілов, М. Г. Повод // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 7 (35). – С. 328-355.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6610-
dc.descriptionThe realization of fattening parameters of pigs was studied depending on the different terms of growing, with the use of dry and liquid types of feeding during this period and fattening them to live weight of 100; 110 and 120 kg under identical conditions of maintenance. According to the results of research, was found that for both types of feeding, pigs with reduced duration of growing were characterized by high growth energy in fattening, better feed conversion, rather they reached the final fattening live weight and had higher by 9,9... 14,2% complex fattening index compared with their counterparts, which were growing according to the traditional term.uk_UK
dc.description.abstractВивчалась реалізація відгодівельних показників свиней залежно від різних термінів дорощування з використанням у цей період сухого і рідкого типів годівлі та відгодівлі їх до живої маси 100, 110 і 120 кг за ідентичних умов утримання. За результатами досліджень встановлено, що за обох типів годівлі свині зі скорочено тривалістю дорощування відрізнялись вищою енергією росту на відгодівлі, кращою конверсією корму, швидше досягали кінцевої відгодівельної живої маси та мали вищий на 9,9…14,2 % комплексний індекс відгодівельних якостей порівняно з їх аналогами, які дорощувались за традиційним терміном. Изучалась реализация откормочных показателей свиней в зависимости от различных сроков доращивания с использованием в этот период сухого и жидкого типов кормления и откорма их до живой массы 100; 110 и 120 кг при идентичных условиях содержания. По результатам исследований установлено, что при обоих типов кормления свиньи со сокращенной продолжительностью доращивания отличались высокой энергией роста на откорме, лучшей конверсией корма, скорее достигали конечной откормочной живой массы и имели выше на 9,9...14,2 % комплексный индекс откормочных качеств по сравнению с их аналогами, которые доращивались по традиционному сроку.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectвідгодівляuk_UK
dc.subjectприростиuk_UK
dc.subjectтип годівліuk_UK
dc.subjectоткормuk_UK
dc.subjectприростыuk_UK
dc.subjectтип кормленияuk_UK
dc.subjectfatteninguk_UK
dc.subjectgrowthuk_UK
dc.subjecttype of feedinguk_UK
dc.titleВідгодівельна продуктивність свиней за різних термінів дорощування та використання сухого і рідкого типів годівліuk_UK
dc.title.alternativeОткормочная продуктивность свиней с различной продолжительностью доращивания при использовании сухого и жидкого типов кормленияuk_UK
dc.title.alternativeFattening productivity of pigs with different duration of growing with the use of dry and liquid types of feedinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.