Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/674
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касяненко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Касьяненко, О. И. | - |
dc.contributor.author | Kаsjanenko, O. I. | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-05T15:45:52Z | - |
dc.date.available | 2012-12-05T15:45:52Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Касяненко О. І. Епізоотичний моніторинг поширення Сampylobacter spp. серед птиці в умовах забійних цехів України [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 7(31). – С. 114-118. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/674 | - |
dc.description | In the articles presented given in relation to the regional location slaughter houses that engage in a coalface and processing of bird in Ukraine and their amount within the limits of one administrative unit and data of the epizootic monitoring of prevalence of Сampylobacter spp. among a for slaughter houses in the conditions of for slaughter houses of Ukraine. The even isolations of Campylobacter spp. are set on the dif- ferent technological stages of processing healthy and sick poultry | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті представлені дані щодо регіонального розташування підприємств, що займаються забоєм та переробкою птиці в Україні та їх кількості в межах однієї адміністративної одиниці та дані епізоотичного моніторингу поширення Сampylobacter spp. серед забійної птиці в умовах забійних цехів України. Встановлено рівні ізоляції кампілобактерій на різних технологічних етапах переробки здорової та хворої птиці. В статье представлены данные о региональном размещении предприятий, которые занимаются убоем и переработкой птицы в Украине и их количества в одной административной единице. Проанализировано данные эпизоотического мониторинга распространения Сampylobacter spp. среди убойной птицы в условиях убойных цехов Украины. Установлено уровни изоляции кампило- бактерий на различных технологических этапах переработки здоровой и больной птицы. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | харчові токсикоінфекції | uk_UK |
dc.subject | продукція птахівництва | uk_UK |
dc.subject | ветеринарна санітарія | uk_UK |
dc.subject | пищевые токсикоинфекции | uk_UK |
dc.subject | продукция птицеводства | uk_UK |
dc.subject | ветеринарная санитария | uk_UK |
dc.title | Епізоотичний моніторинг поширення Сampylobacter spp. серед птиці в умовах забійних цехів України | uk_UK |
dc.title.alternative | Эпизоотический мониторинг распространения Сampylobacter spp. среди птиц в условиях убойных цехов Украине | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
33.pdf | 460,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.