Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/674
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасяненко, О. І.-
dc.contributor.authorКасьяненко, О. И.-
dc.contributor.authorKаsjanenko, O. I.-
dc.date.accessioned2012-12-05T15:45:52Z-
dc.date.available2012-12-05T15:45:52Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКасяненко О. І. Епізоотичний моніторинг поширення Сampylobacter spp. серед птиці в умовах забійних цехів України [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 7(31). – С. 114-118.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/674-
dc.descriptionIn the articles presented given in relation to the regional location slaughter houses that engage in a coalface and processing of bird in Ukraine and their amount within the limits of one administrative unit and data of the epizootic monitoring of prevalence of Сampylobacter spp. among a for slaughter houses in the conditions of for slaughter houses of Ukraine. The even isolations of Campylobacter spp. are set on the dif- ferent technological stages of processing healthy and sick poultryuk_UK
dc.description.abstractВ статті представлені дані щодо регіонального розташування підприємств, що займаються забоєм та переробкою птиці в Україні та їх кількості в межах однієї адміністративної одиниці та дані епізоотичного моніторингу поширення Сampylobacter spp. серед забійної птиці в умовах забійних цехів України. Встановлено рівні ізоляції кампілобактерій на різних технологічних етапах переробки здорової та хворої птиці. В статье представлены данные о региональном размещении предприятий, которые занимаются убоем и переработкой птицы в Украине и их количества в одной административной единице. Проанализировано данные эпизоотического мониторинга распространения Сampylobacter spp. среди убойной птицы в условиях убойных цехов Украины. Установлено уровни изоляции кампило- бактерий на различных технологических этапах переработки здоровой и больной птицы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectхарчові токсикоінфекціїuk_UK
dc.subjectпродукція птахівництваuk_UK
dc.subjectветеринарна санітаріяuk_UK
dc.subjectпищевые токсикоинфекцииuk_UK
dc.subjectпродукция птицеводстваuk_UK
dc.subjectветеринарная санитарияuk_UK
dc.titleЕпізоотичний моніторинг поширення Сampylobacter spp. серед птиці в умовах забійних цехів Україниuk_UK
dc.title.alternativeЭпизоотический мониторинг распространения Сampylobacter spp. среди птиц в условиях убойных цехов Украинеuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33.pdf460,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.