Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6807
Назва: | Determination of potential possibilities of food supply by grain products in the conditions of sustainable development of the region |
Інші назви: | Визначення потенційних можливостей продовольчого забезпечення зерновою продукцією в умовах сталого розвитку регіону Определение потенциальных возможностей продовольственного обеспечения зерновой продукцией в условиях устойчивого развития региона |
Автори: | Mushtai, Valentine Anatolievna Lyshenko, Margarita Oleksandrivna Makarenko, Nataliya Oleksiivna Муштай, Валентина Анатоліївна Лишенко, Маргарита Олександрівна Макаренко, Наталія Олексіївна Муштай, Валентина Анатольевна Лышенко, Маргарита Александровна Макаренко, Наталия Алексеевна |
Ключові слова: | potential gross yield opportunities resource factors потенційний валовий збір можливості ресурсні чинники потенциальный валовой сбор возможности ресурсные факторы |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | LAP LAMBERT Academic Publiching |
Бібліографічний опис: | Mushtai Valentina. Provision of grain production in conditions of sustainable development [Electronic resource] : monograph / Valentina Mushtai, Margarita Lyshenko, Natalia Makarenko. - LAP LAMBERT Academic Publiching, 2018. - 57 s. |
Короткий огляд (реферат): | The monograph explains the potential of the region in relation to the production of grain products. The priority directions of development in the self-provision of food products in the region are proposed due to increased grain sales, given the defined food production potential and increasing the efficiency of agricultural land use. The functional structure of the cluster of sustainable development of grain production is substantiated and the effectiveness of cooperative links in it is determined. В монографії визначено потенційні можливості регіону стосовно виробництва зернової продукції. Запропоновано пріоритетні напрями розвитку в самозабезпеченні регіону продовольчою продукцією через збільшення реалізації зерна, з огляду на визначений продовольчий потенціал виробництва та підвищення ефективності використання сільськогосподарських угідь. Обґрунтовано функціональну структуру кластера сталого розвитку зерновиробництва та визначено ефективність кооперативних ланок у ньому. |
Опис: | В монографии определены потенциальные возможности региона относительно производства зерновой продукции. Предложено приоритетные направления развития в самообеспечении региона продовольственной продукцией из-за увеличения реализации зерна, учитывая определенный продовольственный потенциал производства и повышения эффективности использования сельскохозяйственных угодий. Обоснованно функциональную структуру кластера устойчивого развития зернопроизводства и определена эффективность кооперативных звеньев в нем. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6807 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Provision of grain production.pdf | 7,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.