Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/710
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкляр, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКасянчук, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorМарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorСкляр, Іван Олександрович-
dc.contributor.authorСкляр, Александр Иванович-
dc.contributor.authorКасьянчук, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorМарченко, Андрей Николаевич-
dc.contributor.authorСкляр, Иван Александрович-
dc.contributor.authorSklyr, A. I.-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.contributor.authorMarchenko, А. М.-
dc.contributor.authorSklyr, I. A.-
dc.date.accessioned2012-12-15T12:54:24Z-
dc.date.available2012-12-15T12:54:24Z-
dc.date.issued2011-01-25-
dc.identifier.citationМетод вдосконалення доїльного апарата АДУ-1-05 для визначення органолептичних змін в молоці під час доїння корів [Електронний ресурс] : пат. 56595 Україна : МПК ОА1К 1/12 (2006.01) / Скляр О. І., Касянчук В. В., Марченко А. М., Скляр І. О. ; заявник та патентовласник Сумський НАУ. - № u 2010 05932 ; заявл. 17.05.2010 ; опубл. 25.01.2011, Бюл. № 2.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/710-
dc.description.abstractМетод вдосконалення доїльного апарата АДУ-1-05 для визначення органолептичних змін в молоці під час доїння корів, який відрізняється тим, що доїльні стакани в доїльному апараті АДУ-1-05 з'єднуються з колектором прозорим полівініхлоридним харчовим патрубком довжиною 15-17 см та оглядовим конусом, що дає можливість контролювати оргонолептичні зміни та процес закінчення молоковидалення з кожної чверті окремо безпосередньо під час доїння. Метод совершенствования доильного аппарата АДУ-1-05 для определения органолептических изменений в молоке во время доения коров, который отличается тем, что доильные стаканы в доильном аппарате АДУ-1-05 соединяются с коллектором прозрачным поливинихлоридним пищевым патрубком длиной 15-17 см и смотровым конусом, что дает возможность контролировать оргонолептични изменения и процесс истечения молоковидалення с каждой четверти отдельно непосредственно во время доения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherДержавне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ)uk_UK
dc.subjectдослідження молокаuk_UK
dc.subjectмеханізація тваринництваuk_UK
dc.subjectбезпека молочних продуктівuk_UK
dc.subjectисследования молокаuk_UK
dc.subjectмеханизация животноводстваuk_UK
dc.subjectбезопасность молочных продуктовuk_UK
dc.titleМетод вдосконалення доїльного апарата АДУ-1-05 для визначення органолептичних змін в молоці під час доїння корівuk_UK
dc.title.alternativeМетод совершенствования доильного аппарата АДУ-1-05 для определения органолептических изменений в молоке во время доения коровuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1422.pdf142,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.