Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7602
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasil Mikolaiovich | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T09:26:00Z | - |
dc.date.available | 2020-06-03T09:26:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. М'ясовмісна варено-копчена ковбаса з м'ясом качки мускусної і екстрактом розмарину [Електронний ресурс] : патент 121263 ; UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський національний аграрний університет. - № 05354 ; заявл. 15.05.2018 ; опубл. 27.04.2020, Бюл. № 8. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7602 | - |
dc.description | The invention relates to meat-containing boiled-smoked sausage with musk duck meat, which contains musk duck meat, pork heart, lard, soy isolate, protein stabilizer from pork skin, Aprored, rosemary extract dry. | uk_UA |
dc.description.abstract | Винахід стосується м'ясовмісної варено-копченої ковбаси з м'ясом качки мускусної, яка містить м'ясо качки мускусної, серце свиняче, шпик боковий, соєвий ізолят, білковий стабілізатор із свинячої шкірки, препарат Апроред, екстракт розмарину сухий. Изобретение описывает мясосодержащую варено-копченую колбасу с мясом утки мускусной, которая содержит мясо утки мускусной, сердце свиное, шпик боковой, соевый изолят, белковый стабилизатор из свиной шкурки, препарат Апроред, экстракт розмарина сухой. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” | uk_UA |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UA |
dc.subject | м'ясо-вмісна ковбаса | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби екстракт розмарину | uk_UA |
dc.subject | мясо утки | uk_UA |
dc.subject | мясо-содержащая колбаса | uk_UA |
dc.subject | колбасные изделия | uk_UA |
dc.subject | duck meat | uk_UA |
dc.subject | meat-containing sausage | uk_UA |
dc.subject | rosemary extract | uk_UA |
dc.title | М'ясовмісна варено-копчена ковбаса з м'ясом качки мускусної і екстрактом розмарину | uk_UA |
dc.title.alternative | Мясосодержащая варено-копченая колбаса с мясом утки мускусной и экстрактом розмарина | uk_UA |
dc.title.alternative | Meat-containing boiled-smoked sausage with musk duck meat and rosemary extract | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 170,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.