Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/787
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯкуба, Олександр Родіонович-
dc.contributor.authorСабадаш, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorЯкуба, Александр Родионович-
dc.contributor.authorСабадаш, Сергей Михайлович-
dc.contributor.authorYakub, O. R.-
dc.contributor.authorSabadash, S. M.-
dc.date.accessioned2013-01-02T12:45:57Z-
dc.date.available2013-01-02T12:45:57Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНовітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах молочної промисловості [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання лабораторно - практичних занять на тему : «Вивчення будови і роботи обладнання для транспортування і перемішування молока і молочних виробів» для студентів 5 курсу, які навчаються за спеціальністю 8.05170108 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» денної форми навчання рівня магістр / укл.: О. Р. Якуба, С. М. Сабадаш. – Суми: СНАУ, 2012. – 10 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/787-
dc.description.abstractВивчення дисципліни «Новітні технологічні лінії та енергозаощадження» - є дисципліною заключного етапу підготовки магістрів, перед проходженням переддипломної практики, випускної роботи магістрів зі спеціальності 8.091709 – «технологія зберігання консервування та переробки молока». Для випускника вищого навчального рівня важливо знати не тільки технологічні процеси виробництва молочних продуктів, а і сучасне технологічне обладнання, яке використовується в новітніх технологічних лініях. Крім того в сучасний період значне подорожання енергетичної сировини (природний газ, нафта, вугілля, деревина та ін.),вміти виявляти вузькі технологічні процеси де витрачається значна кількість енергетичних ресурсів та намічати заходи по їх скороченню. Изучение дисциплины «Новейшие технологические линии и энергосбережения» - является дисциплиной заключительного этапа подготовки магистров, перед прохождением преддипломной практики, выпускной работы магистров по специальности 8.091709 - «технология хранения консервирования и переработки молока». Для выпускника высшего учебного уровня важно знать не только технологические процессы производства молочных продуктов, но и современное технологическое оборудование, которое используется в новейших технологических линиях. Кроме того, в современный период значительное подорожание энергетического сырья (природный газ, нефть, уголь, древесина и др.), уметь выявлять узкие технологические процессы где расходуется значительное количество энергетических ресурсов и намечать меры по их сокращению.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UK
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UK
dc.subjectенергетичні ресурсиuk_UK
dc.subjectнасосиuk_UK
dc.subjectтехнологическое оборудованиеuk_UK
dc.subjectтехнологические процессыuk_UK
dc.subjectэнергетические ресурсыuk_UK
dc.subjectнасосыuk_UK
dc.titleНовітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах молочної промисловостіuk_UK
dc.title.alternativeНовейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения на предприятиях молочной промышленностиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2511.doc406 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.