Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/797
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасянчук, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorБергілевич, Олександра Миколаївна-
dc.contributor.authorКасянчук, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorБергилевич, Александра Николаевна-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.contributor.authorBerhilevych, O. M.-
dc.date.accessioned2013-01-03T12:33:07Z-
dc.date.available2013-01-03T12:33:07Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАктуальні проблеми технології галузі [Електронний ресурс] : методичні вказівки для самостійної роботи студентів 5 курсу зі спеціальності 7.05170108 “Технологія зберігання, консервування та переробки молока” для денної та заочної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич. – Суми: СНАУ, 2012. – 48 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/797-
dc.description.abstractМетодичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час самостійного вивчення дисципліни “Актуальні проблеми технології галузі”. Предметом дисципліни є актуальні проблеми розвитку галузі, теоретичне обґрунтування сучасних технологій виробництва молочних продуктів. Метою дисципліни є подальше удосконалення і поглиблення знань з технології галузі. Завдання дисципліни – опанування студентами поглиблених знань з питань виробництва молочних продуктів, усвідомлення економічної доцільності прогресивних способів переробки молока. Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам во время самостоятельного изучения дисциплины "Актуальные проблемы технологии отрасли". Предметом дисциплины является актуальные проблемы развития отрасли, теоретическое обоснование современных технологий производства молочных продуктов. Целью дисциплины является дальнейшее усовершенствование и углубление знаний по технологии отрасли. Задачи дисциплины - овладение студентами углубленных знаний по вопросам производства молочных продуктов, осознание экономической целесообразности прогрессивных способов переработки молока.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectвиробництво молока-сировиниuk_UK
dc.subjectхарчові добавкиuk_UK
dc.subjectзаквашувальні культуриuk_UK
dc.subjectтехнології сируuk_UK
dc.subjectтехнології масла та спредівuk_UK
dc.subjectтехнології морозиваuk_UK
dc.subjectмолочні консервиuk_UK
dc.subjectпроизводство молока-сырьяuk_UK
dc.subjectпищевые добавкиuk_UK
dc.subjectзаквасочные культурыuk_UK
dc.subjectтехнологии сыраuk_UK
dc.subjectтехнології масла та спредівuk_UK
dc.subjectтехнологии мороженогоuk_UK
dc.subjectмолочные консервыuk_UK
dc.titleАктуальні проблеми технології галузіuk_UK
dc.title.alternativeАктуальные проблемы технологии отраслиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2514.doc529,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.