Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/798
Назва: Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі
Інші назви: Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли
Автори: Рожкова, Л. Г.
Рожкова, Л. Г.
Rozhkova, L. G.
Ключові слова: технологічні процеси
нагрівання повітря
технологические процессы
нагревания воздуха
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок калориферів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с.
Короткий огляд (реферат): Учбовим планом для студентів 5-го курсу спеціальностей «Технологія зберігання, переробки і консервування м’яса» і «Технологія зберігання, переробки і консервування молока» передбачена дисципліна «Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі ». Мета дисципліни – дати знання з видів теплового та енергетичного забезпечення підприємств харчової галузі промисловості, систем теплоенергозабезпечення, методики та теплових розрахунків даних систем і теплоенергоспоживального обладнання галузі. У результаті засвоєння дисципліни студенти повинні знати сучасний стан теплоенергетичного забезпечення галузі, види систем теплоенергозабезпечення і теплоспоживального обладнання, теоретичні основи теплових розрахунків та уміти виконувати теплові розрахунки теплоенергоспоживального обладнання підприємств харчової галузі промисловості. У числі таких розрахунків є розрахунок калориферів. Дані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку калориферів та приклад розрахунку. Учебным планом для студентов 5-го курса специальностей «Технология хранения, переработки и консервирования мяса» и «Технология хранения, переработки и консервирования молока» предусмотрена дисциплина «Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли». Цель дисциплины - дать знания из видов теплового и энергетического обеспечения предприятий пищевой отрасли промышленности, систем теплоэнергообеспечения, методики и тепловых расчетов данных систем и теплоэнергопотребительского оборудования отрасли. В результате усвоения дисциплины студенты должны знать современное состояние теплоэнергетического обеспечения отрасли, виды систем теплоэнергообеспечения и теплоиспользующего оборудования, теоретические основы тепловых расчетов и уметь выполнять тепловые расчеты теплоэнергопотребительского оборудования предприятий пищевой отрасли промышленности. В числе таких расчетов является расчет калориферов. Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета калориферов и пример расчета.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/798
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2539.doc242,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.