Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/798
Назва: | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі |
Інші назви: | Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли |
Автори: | Рожкова, Л. Г. Рожкова, Л. Г. Rozhkova, L. G. |
Ключові слова: | технологічні процеси нагрівання повітря технологические процессы нагревания воздуха |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок калориферів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с. |
Короткий огляд (реферат): | Учбовим планом для студентів 5-го курсу спеціальностей «Технологія зберігання, переробки і консервування м’яса» і «Технологія зберігання, переробки і консервування молока» передбачена дисципліна «Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі ». Мета дисципліни – дати знання з видів теплового та енергетичного забезпечення підприємств харчової галузі промисловості, систем теплоенергозабезпечення, методики та теплових розрахунків даних систем і теплоенергоспоживального обладнання галузі. У результаті засвоєння дисципліни студенти повинні знати сучасний стан теплоенергетичного забезпечення галузі, види систем теплоенергозабезпечення і теплоспоживального обладнання, теоретичні основи теплових розрахунків та уміти виконувати теплові розрахунки теплоенергоспоживального обладнання підприємств харчової галузі промисловості. У числі таких розрахунків є розрахунок калориферів. Дані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку калориферів та приклад розрахунку. Учебным планом для студентов 5-го курса специальностей «Технология хранения, переработки и консервирования мяса» и «Технология хранения, переработки и консервирования молока» предусмотрена дисциплина «Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли». Цель дисциплины - дать знания из видов теплового и энергетического обеспечения предприятий пищевой отрасли промышленности, систем теплоэнергообеспечения, методики и тепловых расчетов данных систем и теплоэнергопотребительского оборудования отрасли. В результате усвоения дисциплины студенты должны знать современное состояние теплоэнергетического обеспечения отрасли, виды систем теплоэнергообеспечения и теплоиспользующего оборудования, теоретические основы тепловых расчетов и уметь выполнять тепловые расчеты теплоэнергопотребительского оборудования предприятий пищевой отрасли промышленности. В числе таких расчетов является расчет калориферов. Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета калориферов и пример расчета. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/798 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2539.doc | 242,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.