Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/799
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касянчук, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Бергілевич, Олександра Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Касянчук, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Бергилевич, Александра Николаевна | - |
dc.contributor.author | Kasyanchuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Berhilevych, O. M. | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-04T08:15:04Z | - |
dc.date.available | 2013-01-04T08:15:04Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Стандартизація, метрологія, сертифікація [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів 2 курсу з напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” для денної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич. – Суми: СНАУ, 2012. – 65 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/799 | - |
dc.description.abstract | Конспект лекцій з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація» містить 9 лекцій, в яких коротко викладено теоретичний курс з даної навчальної дисципліни та спрямований на надання методичної допомоги студентам під час її вивчення дисципліни.Метою вивчення дисципліни є одержання знань по основам метрології, стандартизації і сертифікації та набуття умінь та навичок в роботі з вимірювальними приладами, стандартами та організацією проведення сертифікації на виробництві.Метрологія, стандартизація та сертифікація є одним із важливих засобів вирішення питань підвищення якості продукції харчової промисловості, прискорення науково технічного прогресу і поліпшення організації виробництва, ефективного керування факторами, інтенсифікують розвиток АПК. Конспект лекций по дисциплине «Стандартизация, метрология, сертификация» содержит 9 лекций, в которых кратко изложен теоретический курс по данной учебной дисциплине и направлен на оказание методической помощи студентам во время ее изучения. Целью изучения дисциплины является получение знаний по основам метрологии, стандартизации и сертификации и приобретения умений и навыков в работе с измерительными приборами, стандартами и организацией проведения сертификации на производстве. Метрология, стандартизация и сертификация является одним из важных средств решения вопросов повышения качества продукции пищевой промышленности, ускорение научно-технического прогресса и улучшения организации производства, эффективного управления факторами , интенсифицируют развитие АПК. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | стандарт | uk_UK |
dc.subject | виробничий процес | uk_UK |
dc.subject | маркування | uk_UK |
dc.subject | метрологія | uk_UK |
dc.subject | стандарт | uk_UK |
dc.subject | производственный процесс | uk_UK |
dc.subject | маркировка | uk_UK |
dc.subject | метрология | uk_UK |
dc.title | Стандартизація, метрологія, сертифікація | uk_UK |
dc.title.alternative | Стандартизация, метрология, сертификация | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2515.doc | 602 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.