Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/799
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасянчук, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorБергілевич, Олександра Миколаївна-
dc.contributor.authorКасянчук, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorБергилевич, Александра Николаевна-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.contributor.authorBerhilevych, O. M.-
dc.date.accessioned2013-01-04T08:15:04Z-
dc.date.available2013-01-04T08:15:04Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСтандартизація, метрологія, сертифікація [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів 2 курсу з напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” для денної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич. – Суми: СНАУ, 2012. – 65 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/799-
dc.description.abstractКонспект лекцій з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація» містить 9 лекцій, в яких коротко викладено теоретичний курс з даної навчальної дисципліни та спрямований на надання методичної допомоги студентам під час її вивчення дисципліни.Метою вивчення дисципліни є одержання знань по основам метрології, стандартизації і сертифікації та набуття умінь та навичок в роботі з вимірювальними приладами, стандартами та організацією проведення сертифікації на виробництві.Метрологія, стандартизація та сертифікація є одним із важливих засобів вирішення питань підвищення якості продукції харчової промисловості, прискорення науково технічного прогресу і поліпшення організації виробництва, ефективного керування факторами, інтенсифікують розвиток АПК. Конспект лекций по дисциплине «Стандартизация, метрология, сертификация» содержит 9 лекций, в которых кратко изложен теоретический курс по данной учебной дисциплине и направлен на оказание методической помощи студентам во время ее изучения. Целью изучения дисциплины является получение знаний по основам метрологии, стандартизации и сертификации и приобретения умений и навыков в работе с измерительными приборами, стандартами и организацией проведения сертификации на производстве. Метрология, стандартизация и сертификация является одним из важных средств решения вопросов повышения качества продукции пищевой промышленности, ускорение научно-технического прогресса и улучшения организации производства, эффективного управления факторами , интенсифицируют развитие АПК.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectстандартuk_UK
dc.subjectвиробничий процесuk_UK
dc.subjectмаркуванняuk_UK
dc.subjectметрологіяuk_UK
dc.subjectстандартuk_UK
dc.subjectпроизводственный процессuk_UK
dc.subjectмаркировкаuk_UK
dc.subjectметрологияuk_UK
dc.titleСтандартизація, метрологія, сертифікаціяuk_UK
dc.title.alternativeСтандартизация, метрология, сертификацияuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2515.doc602 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.