Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/800
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касянчук, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Бергілевич, Олександра Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Касянчук, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Бергилевич, Александра Николаевна | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Kasyanchuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Berhilevych, O. M. | - |
dc.contributor.author | Mohutova, V. F. | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-04T09:30:18Z | - |
dc.date.available | 2013-01-04T09:30:18Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання практичних занять для студентів 5 курсу ОКР «Спеціаліст» спеціальності 7.05170108 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», 7.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, В. Ф. Могутова. – Суми: 2012. - 48 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/800 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки містять рекомендації щодо виконання 9 практичних занять, які спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час вивчення дисципліни “Технологічні основи безпеки продуктів харчування ”. Завдання дисципліни: надати основні знання щодо : небезпечних природних компонентів продовольчої сировини та харчових продуктів; технологічних вимог до безпечності харчових продуктів; оцінки впливу забруднення продовольчої сировини ксенобіотиками біологічного, хімічного походження на безпечність харчових продуктів; технологічних основ безпечного застосування БАД, ГМО, харчових добавок при виробництві харчових продуктів; технологічних способів зниження рівня ксенобіотиків в харчових продуктах; вплив біотехнології та нанотехнології на безпечність харчових продуктів; порядку проведення контролю безпечності харчових продуктів за системою НАССР. Методические указания содержат рекомендации по выполнение 9 практических занятий, которые направлены на оказание методической помощи студентам при изучении дисциплины "Технологические основы безопасности продуктов питания". Задачи дисциплины: предоставить основные знания по поводу опасных природных компонентов продовольственного сырья и пищевых продуктов; технологических требований к безопасности пищевых продуктов; оценки воздействия загрязнения продовольственного сырья ксенобиотиками биологического, химического происхождения на безопасность пищевых продуктов; технологических основ безопасного применения БАД, ГМО, пищевых добавок при производстве пищевых продуктов; технологических способов снижения уровня ксенобиотиков в пищевых продуктах, влияние биотехнологии и нанотехнологии на безопасность пищевых продуктов; порядка проведения контроля безопасности пищевых продуктов по системе НАССР. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | продовольча сировина | uk_UK |
dc.subject | харчові продукти | uk_UK |
dc.subject | державне регулювання якості | uk_UK |
dc.subject | сертифікація харчових продуктів | uk_UK |
dc.subject | продовольственное сырье | uk_UK |
dc.subject | пищевые продукты | uk_UK |
dc.subject | государственное регулирование качества | uk_UK |
dc.subject | сертификация пищевых продуктов | uk_UK |
dc.title | Технологічні основи безпеки продуктів харчування | uk_UK |
dc.title.alternative | Технологические основы безопасности продуктов питания | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2516.doc | 480 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.