Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/800
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасянчук, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorБергілевич, Олександра Миколаївна-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorКасянчук, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorБергилевич, Александра Николаевна-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.contributor.authorBerhilevych, O. M.-
dc.contributor.authorMohutova, V. F.-
dc.date.accessioned2013-01-04T09:30:18Z-
dc.date.available2013-01-04T09:30:18Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТехнологічні основи безпеки продуктів харчування [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання практичних занять для студентів 5 курсу ОКР «Спеціаліст» спеціальності 7.05170108 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», 7.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, В. Ф. Могутова. – Суми: 2012. - 48 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/800-
dc.description.abstractМетодичні вказівки містять рекомендації щодо виконання 9 практичних занять, які спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час вивчення дисципліни “Технологічні основи безпеки продуктів харчування ”. Завдання дисципліни: надати основні знання щодо : небезпечних природних компонентів продовольчої сировини та харчових продуктів; технологічних вимог до безпечності харчових продуктів; оцінки впливу забруднення продовольчої сировини ксенобіотиками біологічного, хімічного походження на безпечність харчових продуктів; технологічних основ безпечного застосування БАД, ГМО, харчових добавок при виробництві харчових продуктів; технологічних способів зниження рівня ксенобіотиків в харчових продуктах; вплив біотехнології та нанотехнології на безпечність харчових продуктів; порядку проведення контролю безпечності харчових продуктів за системою НАССР. Методические указания содержат рекомендации по выполнение 9 практических занятий, которые направлены на оказание методической помощи студентам при изучении дисциплины "Технологические основы безопасности продуктов питания". Задачи дисциплины: предоставить основные знания по поводу опасных природных компонентов продовольственного сырья и пищевых продуктов; технологических требований к безопасности пищевых продуктов; оценки воздействия загрязнения продовольственного сырья ксенобиотиками биологического, химического происхождения на безопасность пищевых продуктов; технологических основ безопасного применения БАД, ГМО, пищевых добавок при производстве пищевых продуктов; технологических способов снижения уровня ксенобиотиков в пищевых продуктах, влияние биотехнологии и нанотехнологии на безопасность пищевых продуктов; порядка проведения контроля безопасности пищевых продуктов по системе НАССР.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectпродовольча сировинаuk_UK
dc.subjectхарчові продуктиuk_UK
dc.subjectдержавне регулювання якостіuk_UK
dc.subjectсертифікація харчових продуктівuk_UK
dc.subjectпродовольственное сырьеuk_UK
dc.subjectпищевые продуктыuk_UK
dc.subjectгосударственное регулирование качестваuk_UK
dc.subjectсертификация пищевых продуктовuk_UK
dc.titleТехнологічні основи безпеки продуктів харчуванняuk_UK
dc.title.alternativeТехнологические основы безопасности продуктов питанияuk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2516.doc480 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.