Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8433
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.date.accessioned2021-02-01T14:00:51Z-
dc.date.available2021-02-01T14:00:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБожко Н.В. Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної наук.- практ. інтернет-конф., ( м. Прага, 2020 р.). – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. - С.12-14.- Режим доступу : //doi.org/10.46489/FAHM-01 - Заголовок з екрануuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8433-
dc.descriptionThe aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages.uk_UA
dc.description.abstractМетою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варено-копчених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в варено-копченых мясосодержащих колбасных изделиях.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherOktan Print s.r.o.uk_UA
dc.subjectм’ясомісткі варенокопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectнатуральні антиоксидантиuk_UA
dc.subjectмясосодержащие варенокопченые колбасыuk_UA
dc.subjectнатуральные антиоксидантыuk_UA
dc.subjectmeat-containing boiled smoked sausagesuk_UA
dc.subjectnatural antioxidantsuk_UA
dc.titleВикористання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбасuk_UA
dc.title.alternativeИспользование натуральных антиоксидантов в технологии варено-копченых колбасuk_UA
dc.title.alternativeThe use of natural antioxidants in the technology of cooked and smoked sausagesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Використання.pdf365,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.