Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8433
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-01T14:00:51Z | - |
dc.date.available | 2021-02-01T14:00:51Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н.В. Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної наук.- практ. інтернет-конф., ( м. Прага, 2020 р.). – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. - С.12-14.- Режим доступу : //doi.org/10.46489/FAHM-01 - Заголовок з екрану | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8433 | - |
dc.description | The aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варено-копчених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в варено-копченых мясосодержащих колбасных изделиях. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Oktan Print s.r.o. | uk_UA |
dc.subject | м’ясомісткі варенокопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | натуральні антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | мясосодержащие варенокопченые колбасы | uk_UA |
dc.subject | натуральные антиоксиданты | uk_UA |
dc.subject | meat-containing boiled smoked sausages | uk_UA |
dc.subject | natural antioxidants | uk_UA |
dc.title | Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Использование натуральных антиоксидантов в технологии варено-копченых колбас | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of natural antioxidants in the technology of cooked and smoked sausages | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Використання.pdf | 365,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.