Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8441
Назва: | Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів "Ганнівські" |
Інші назви: | Способ производства мясосодержащих полуфабрикатов "Ганновские" Method of production of meat-contained semi-finished products "Hannivski" |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Тищенко, Василь Іванович Будницька, Ганна Олександрівна Понпа, Валентина Володимирівна Божко, Наталья Владимировна Пасичный, Василий Николаевич Тищенко, Василий Иванович Будницкая, Анна Александровна Понпа, Валентина Владимировна Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasil Mikolaiovich Tischenko, Vasily Ivanovich Budnicka, Ganna Olexandrivna Ponpa, Valentina Volodimirivna |
Ключові слова: | м'ясо качки м'ясовмісний напівфабрикат мясо утки мясосодержащий полуфабрикат duck meat meat-containing semi-finished products |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів "Ганнівські" [Електронний ресурс] : патент на винахід № 122544 UA МПК A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко [та ін.] ; № a201904189; опубл. 25.11.2020; бюл. № 22 |
Короткий огляд (реферат): | В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. В основу изобретения поставлена задача разработки мясосодержащих рубленых полуфабрикатов общего питания с низкой себестоимостью, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, органолептические и потребительские характеристики, сбалансированные по содержанию полноценных белков. |
Опис: | The invention is based on the problem of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of complete protein content. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8441 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів Ганнівські.pdf | 156,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.