Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/844
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловченко, Галина Степанівна-
dc.contributor.authorКалнагуз, Олексій Миколайович-
dc.contributor.authorСіренко, Юлія Володимирівна-
dc.contributor.authorГоловченко, Галина Степановна-
dc.contributor.authorКалнагуз, Алексей Николаевич-
dc.contributor.authorСиренко, Юлия Владимировна-
dc.contributor.authorGolovchenko, H. S.-
dc.contributor.authorKalnahuz, O. M.-
dc.contributor.authorSirenko, Y. V.-
dc.date.accessioned2013-01-15T12:36:30Z-
dc.date.available2013-01-15T12:36:30Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМеханіко-технологічні властивості сільськогосподарських матеріалів [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання самостійної роботи з теми «Фізико-механічні властивості луб’яних культур» для студентів ІІІ курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.100102 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» / укл. : Г. С. Головченко, О. М. Калнагуз, Ю. В. Сіренко. – Суми : СНАУ, 2012. – 51 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/844-
dc.description.abstractНаведено навчальний матеріал по самостійній роботі згідно з програмою дисципліни «Механіко-технологічні властивості сільськогосподарських матеріалів». Представлен учебный материал для самостоятельной работы по программе дисциплины «Механико-технологические свойства сельскохозяйственных материалов».uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectстебло луб’яної рослиниuk_UK
dc.subjectвластивості льонуuk_UK
dc.subjectякість волокна конопельuk_UK
dc.subjectстебель лубяных растенийuk_UK
dc.subjectсвойства льнаuk_UK
dc.subjectкачество волокна коноплиuk_UK
dc.titleМеханіко-технологічні властивості сільськогосподарських матеріалівuk_UK
dc.title.alternativeМеханико-технологические свойства сельскохозяйственных материаловuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2499.doc1,2 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.