Біолого-технологічний Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 211
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Дослідження технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП ОПРИШКО «TM OBEREG»Савченко, Дмитрій Павлович; Savchenko, Dmymriy Pavlovych
2025Дослідження м'ясних та забійних якостей індиків вирощених в умовах ТОВ «Індичка» Сумської областіЩелчков, Андрій Вікторович; Shchelchkov, Andrii Viktorovych
2025Удосконалення технології репродукції свиней на товарному комплексі СТОВ «Піщане» Сумської областіНерсесов, Ернест; Nеrsesov, Ernest
2025Оптимізація системи годівлі свиноматок в умовах Дослідного господарства Інституту сільського господарства Північного Сходу НААНЗиморой, Віталій Віталійович; Zimoroy, Vitaliy Vitaliyovych
2025Дослідження впливу різних типів кормів на відгодівельні та забійні якості свиней у ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс»Резніченко, Дар’я Олександрівна; Reznichenko, Darya Oleksandrivna
2025Дослідження продуктивності свиней за різних методів розведення на прикладі ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс»Прокопенко, Марина Олександрівна; Prokopenko, Maryna Oleksandrivna
2025Дослідження впливу різних способів кастрації на відгодівельні та забійні якості свиней у ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс»Ковалівська, Анна Андріївна; Kovalivska, Anna Andriivna
2024Розробка ефективної системи годівлі фазанів для ФГ «Рябинка» Охтирського районуСиньогуб, Юрій Миколайович; Synyogub, Yuriy Mykolayovych
2024Оптимізація системи годівлі корів загальнозмішаними раціонами в умовах ДП ДГ ІСГПС НААНСавицький, Михайло Тарасович; Savytskyi, Mykhailo Tarasovych
2024Дослідження технології первинної переробки молока і виробництва м’яких сирів в умовах ТОВ «Мілкіленд Україна» філіал Сумський молокозавод ДП «Аромат»Рибась, Вадим Володимирович; Rybas, Vadym Volodymyrovych
2024Дослідження технології виробництва варених ковбасних виробів в умовах м'ясопереробного підприємства ТОВ «Сумська м'ясна компанія»Острик, Ганна Петрівна; Ostryk, Hanna Petrivna
2024Удосконалення технології переробки молочної сировини і виробництва солодковершкового масла в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філії Сумський молочний завод ДП «Аромат»Нагорна, Катерина Костянтинівна; Nagorna, Kateryna Kostyantynivna
2024Удосконалення системи дорощування маловагових поросят в ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс»Майстренко, Олексій Валерійович; Maystrenko, Oleksiy Valeriyovych
2024Оптимізація годівлі оленів в умовах ТОВ «Червус» Конотопського району Сумської областіКривошей, Олександр Валентинович; Kryvoshey, Oleksandr Valentinovich
2024Дослідження технології переробки молока та виробництво сметани з масовою часткою жиру 21% в умовах ТОВ «Мілкіленд Україна» філіал Сумський молокозавод ДП «Аромат»Красій, Руслан Миколайович; Krasiy, Ruslan Mykolayovych
2024Аналіз технології годівлі корів в умовах ФГ «Мир» Котелевського району Полтавської області та розробка заходів по її удосконаленнюКолотій, Микола Володимирович; Kolotii, Mykola Volodymyrovych
2024Оптимізація технології годівлі корів в ПП «Надь» Сумського районуКозирь, Олександр Олександрович; Kozyr, Oleksandr Oleksandrovich
2024Дослідження технології виробництва м’ясопродуктів в умовах м’ясопереробного підприємства ТОВ «Лебединські ковбаси»Дорогань, Дарья Юріївна; Dorohan, Daria Yuriivna
2024Технологія годівлі ремонтних телиць та її удосконалення в умовах ТОВ «Молоко Вітчизни» Конотопського районуГубко, Олександр Олександрович; Gubko, Oleksandr Oleksandrovych
2024Особливості технології годівлі корів та її удосконалення в умовах ТОВ «НВП «Глобинський м’ясомолочний комплекс»Гайдабрус, Олег Вікторович; Haydabrus, Oleg Viktorovych
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 211