Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/910
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ріллінг, Юлія Олегівна | - |
dc.contributor.author | Риллинг, Юлия Олеговна | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-31T11:43:16Z | - |
dc.date.available | 2013-01-31T11:43:16Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник Т. І. Фотіна | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/910 | - |
dc.description.abstract | У більшості країн світу відзначається чітка тенденція до постійного збільшення продукції тваринництва. В Україні також проходить стабілізація розвитку галузі тваринництва. За останні п’ять років виробництво м’яса зросло 14,5 разів. Те що за 2006 рік кількість спеціалізованих господарств зросла на 34% дає підстави сподіватись, що тваринництво має можливість дальшого нарощування виготовлення продукції. Проте, незалежно від розмірів господарств, значних збитків галузі наносять заразні хвороби спричинені: бактеріями (ешерихіоз, сальмонельоз, респіраторний мікоплазмоз); вірусами (хвороба Марека, інфекційний ларинготрахеїт, синдром зниження несучості, хвороба Гамборо) та найпростішими – еймеріози, гістомоноз тощо. В зв’язку з цим метою досліджень було провести удосконалення дезінфекційних заходів в умовах цехів по забою птиці в птахівничих господарствах Конотопського району Сумської області. В большинстве стран мира отмечается четкая тенденция к постоянному увеличению продукции животноводства. В Украине также проходит стабилизация развития отрасли животноводства. За последние пять лет производство мяса выросло 14,5 раз. То за 2006 год количество специализированных хозяйств выросло на 34% дает основания надеяться, что животноводство имеет возможность дальнейшего наращивания изготовления продукции. Однако, независимо от размеров хозяйств, значительный ущерб отрасли наносят заразные болезни вызваны: бактериями (эшерихиоз, сальмонеллез, респираторный микоплазмоз); вирусами (болезнь Марека, инфекционный ларинготрахеит, синдром снижения яйценоскости, болезнь Гамборо) и простейшими - еймериозы, гистомоноз т.д.. В связи с этим целью исследований было провести усовершенствование дезинфекционных мероприятий в условиях цехов по забою птицы в птицеводческих хозяйствах Конотопского района Сумской области. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | дезінфекційні засоби | uk_UK |
dc.subject | заразні хвороби тварин | uk_UK |
dc.subject | дезінфектанти | uk_UK |
dc.subject | дезинфицирующие средства | uk_UK |
dc.subject | заразные болезни животных | uk_UK |
dc.subject | дезинфектанты | uk_UK |
dc.title | Удосконалення ветеринарно − санітарних заходів при виробництві продуктів птахівництва в умовах господарств Сумської області | uk_UK |
dc.title.alternative | Совершенствование ветеринарно - санитарных мероприятий при производстве продуктов птицеводства в условиях хозяйств Сумской области | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Ветеринарної медицини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1826.pdf Restricted Access | 648,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.