Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9739
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧубар, А. В.-
dc.contributor.authorChubar, A. V.-
dc.date.accessioned2022-02-11T13:29:05Z-
dc.date.available2022-02-11T13:29:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник Є. А. Самохінаuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9739-
dc.descriptionThe study of cows in the herd for breeding Ukrainian Black-and-White dairy breed was conducted on the basis of dairy productivity and conformation, depending on the genotypic and paratypic factors influence. The level of correlation variability between body structure measurements and milk productivity was established within the considered lactations.uk_UA
dc.description.abstractПроведено дослідження корів стада з розведення української чорно-рябої молочної породи за ознаками молочної продуктивності та екстер’єру у залежності від впливу генотипових та паратипових чинників. Встановлено рівень кореляційної мінливості між промірами будови тіла та молочною продуктивністю у межах врахованих лактацій.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectукраїнська чорно-ряба молочнаuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.subjectUkrainian Black-and-White dairyuk_UA
dc.subjectdairy productivityuk_UA
dc.titleСелекційно-генетична оцінка корів стада з розведення української чорно-рябої молочної породи ДГ Інституту сільського господарства Північного Сходу НААНuk_UA
dc.title.alternativeSelection and genetic evaluation of cows of the herd for breeding Ukrainian Black-and-White dairy breed in the Experimental Farm of Institute of Agriculture of the North-East NAASuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Magisterska Чубар А.В..pdf
  Restricted Access
1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.