Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9745
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТютченко, Катерина Миколаївна-
dc.contributor.authorТютченко, Екатерина Николаевна-
dc.contributor.authorTyutchenko, Ekaterina Nikolaevna-
dc.date.accessioned2022-02-14T08:30:32Z-
dc.date.available2022-02-14T08:30:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельовuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9745-
dc.descriptionRational redheads for the production of soft cheese enriched with lactic acid microflora have been determined. It has been established that the use of fermentation in cheese production establishes appropriate quality indicators and prolongs the shelf life of the finished product.uk_UA
dc.description.abstractВизначено раціональні рижими виробництва м’якого сиру, збагаченого молочнокислою мікрофлорою. Встановлено, що застосування ферментації у виробництві м’якого сиру встановлює відповідні показники якості та подовжує термін зберігання готового продукту. Определены рациональные рыжимы производства мягкого сыра, обогащенного молочнокислой микрофлорой. Установлено, что применение ферментации в производстве сыра устанавливает соответствующие показатели качества и продлевает срок хранения готового продукта.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectм’який сирuk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectтехнологияuk_UA
dc.subjectмягкий сырuk_UA
dc.subjectмолочное сырьеuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectsoft cheeseuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.titleДослідження фізіко-хімічних показників молочного згустка та удосконалення технології виробництва м’якого сиру в умовах ДП «Аромат» філія «Сумський молочний завод»uk_UA
dc.title.alternativeИсследование физико-химических показателей молочного сгустка и усовершенствование технологии производства мягкого сыра в условиях ГП «Аромат» филиал «Сумский молочный завод»uk_UA
dc.title.alternativeThe study of the physico-chemical parameters of the milk clot and improvement of the technology for the production of soft cheese in the terms of of the State Enterprise "Aromat" branch "Sumy Dairy Plant"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Тютченко Катерина Миколаївна.pdf
  Restricted Access
1,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.