Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9756
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ков’єва, Анна Василівна | - |
dc.contributor.author | Kovieva, Anna Vasylivna | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-14T09:37:49Z | - |
dc.date.available | 2022-02-14T09:37:49Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник М. Г. Повод | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9756 | - |
dc.description | In the master's work researches on comparison of reproductive productivity of sows for their maintenance in machines with various design features are carried out. These recommendations on the feasibility of using machines for farrowing of the appropriate design. | uk_UA |
dc.description.abstract | У магістерській роботі проведені дослідження, з порівняння відтворювальної продуктивності свиноматок за їх утримання в станках зрізними конструктивними особливостями. Дані рекомендації по доцільності використання станків для опоросів відповідної конструкції. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | СНАУ | uk_UA |
dc.subject | свиноматка | uk_UA |
dc.subject | порося | uk_UA |
dc.subject | багатоплідність | uk_UA |
dc.subject | sow | uk_UA |
dc.subject | piglet | uk_UA |
dc.subject | fertility | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва свинини за рахунок покращення умов утримання підсисних поросят в умовах ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс» | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the technology of pork production by improving the conditions of suckling piglets in the conditions of LLC SPE "Globinsky pig farm" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Біолого-технологічний |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковєва А.В..pdf Restricted Access | 3,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.