Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9765
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікітін, Андрій Сергійович-
dc.contributor.authorNikitin, Andrii Serhiiovych-
dc.date.accessioned2022-02-14T11:06:18Z-
dc.date.available2022-02-14T11:06:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. О. Опараuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9765-
dc.descriptionIn the master's work the analysis of a condition of branch of fodder production in an economy is carried out, optimization of technology of feeding of cows is carried out. Studies have shown that when harvesting silage and haylage, the farm meets the basic requirements for grinding green mass. It is possible to note only a larger number (by 1.5%) of corn silage particles on the sieve №1, which retains particles larger than 19 mm, and 2.7% on the sieve № 3 (particles within 1.2-8.0 mm). Grinding the green mass of alfalfa and the general mixed diet is optimal. High-quality biopreservatives must be used to obtain the highest quality silage and haylage.uk_UA
dc.description.abstractУ магістерській роботі проведено аналіз стану галузі кормовиробництва в господарстві, здійснено оптимізацію технології годівлі корів. Проведені дослідження показали, що при заготівлі силосу та сінажу в господарстві дотримуються основних вимог щодо подрібнення зеленої маси. Можна відмітити лише більшу кількість(на 1,5%) часток кукурудзяного силосу на ситі №1, що затримує частки розміром більше 19 мм, та на 2,7% на ситі № 3(частки в межах 1,2-8,0мм). Подрібнення зеленої маси люцерни та загально-змішаного раціону є оптимальним. Для одержання силосу та сінажу найвищої якості необхідно застосовувати якісні біоконсерванти.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectкормова база господарстваuk_UA
dc.subjectтехнологія заготівлі та використання кормівuk_UA
dc.subjectстадо великої рогатої худобиuk_UA
dc.subjectfodder base of the farmuk_UA
dc.subjecttechnology of harvesting and use of fodderuk_UA
dc.subjectherd of cattleuk_UA
dc.titleУдосконалення кормової бази та технології годівлі великої рогатої худоби СТОВ ім. Шевченка Сумського районуuk_UA
dc.title.alternativeImproving the fodder base and technology of feeding cattle STOV them. Shevchenko of Sumy districtuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нікітін А.Н..pdf
  Restricted Access
1,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.