Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9768
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРубан, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorRuban, Julia Nikolaevna-
dc.date.accessioned2022-02-14T12:33:55Z-
dc.date.available2022-02-14T12:33:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. В. Попсуйuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9768-
dc.descriptionThe master's thesis presents the results of research to establish the most effective options for combinations of specialized lines of pigs to obtain commercial hybrids in the pig complex. The best performance was found in fattening young, whose parents belonged to specialized terminal lines created on the basis of the Pietren breed.uk_UA
dc.description.abstractУ магістерській роботі наведено результати досліджень із встановлення найбільш ефективних варіантів поєднань спеціалізованих ліній свиней для одержання товарних гібридів в умовах свинокомплексу. Найкращі показники встановлені у відгодівельного молодняку, батьки якого належали до спеціалізованих термінальних ліній, створених на основі породи п’єтрен.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectпородаuk_UA
dc.subjectтоварні гібридиuk_UA
dc.subjectспеціалізовані лініїuk_UA
dc.subjectbreeduk_UA
dc.subjectcommercial hybridsuk_UA
dc.subjectspecialized linesuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти відгодівлі свиней в умовах свинокомплексу СФГ «Колос» Куликівської ТГ та розробка заходів з їх удосконаленняuk_UA
dc.title.alternativeTechnological aspects of fattening pigs in the conditions of the pig complex of SFG "Kolos" of Kulykivska TG and development of measures for their improvementuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рубан Ю..pdf
  Restricted Access
1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.