Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9778
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрилєпа, Євген Сергійович-
dc.contributor.authorПрилепа, Евгений Сергеевич-
dc.contributor.authorPrilep, Eugene Sergeevich-
dc.date.accessioned2022-02-14T13:19:03Z-
dc.date.available2022-02-14T13:19:03Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. І. Ладикаuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9778-
dc.descriptionThe aim of the research was to study the technology of egg production, to compare the actual productive qualities of Brown-Nick cross chickens with the normative ones, to study the influence of some paratypic factors (feeding) on their laying and to analyze the homogeneity of kept livestock. Conclusions are made and specific recommendations are given, the implementation of which at the enterprise will allow to introduce additional jobs at the enterprise and increase the profitability of the industry.uk_UA
dc.description.abstractМетою досліджень було вивчення технології виробництва харчових яєць, порівняння фактичних продуктивних якостей курей кросу Браун-Нік з нормативними, вивчення впливу деяких паратипових факторів (годівля) на їх несучість та проведення аналізу однорідності утримуваного поголів’я. Висновки зроблено конкретні і дані рекомендації, впровадження яких на підприємстві дасть змогу ввести додаткові робочі місця на підприємстві та підвищити прибутковість галузі. Целью исследований было изучение технологии производства пищевых яиц, сравнение фактических продуктивных качеств кур кросса Браун-Ник с нормативными, изучение влияния некоторых паратипичных факторов (кормление) на их яйценоскость и анализ однородности удерживаемого поголовья. Выводы сделаны конкретные и данные рекомендации, внедрение которых на предприятии позволит ввести дополнительные рабочие места на предприятии и повысить прибыльность отрасли.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UA
dc.subjectхарчові яйцяuk_UA
dc.subjectкрос Браун-Нікuk_UA
dc.subjectремонтний молоднякuk_UA
dc.subjectпищевые яйцаuk_UA
dc.subjectкросс Браун-Никuk_UA
dc.subjectремонтный молоднякuk_UA
dc.subjectedible eggsuk_UA
dc.subjectBrown Nick crossuk_UA
dc.subjectrepair young stockuk_UA
dc.titleРеалізація генетичного потенціалу курок-несучок кросу Браун-Нік в умовах СТОВ ім. Шевченка Лебединського району Сумської областіuk_UA
dc.title.alternativeРеализация генетического потенциала кур-несушек кросса Браун-Ник в условиях СООО им. Шевченко Лебединского района Сумской областиuk_UA
dc.title.alternativeRealization of the genetic potential of laying hens of the Brown-Nick cross in the conditions of STOV them. Shevchenko Lebedyn district of Sumy regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом, Прилепа.pdf
  Restricted Access
1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.