Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 61.
назад
1
2
3
4
...
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
Біологічна хімія
Кіндя, Валерій Ілліч
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Киндя, Валерий Ильич
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Kinda, V. I.
;
Bozhko, N. V.
2015
Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2012
Біологічна хімія
Кіндя, Валерій Ілліч
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Киндя, Валерий Ильич
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Kinda, V. I.
;
Bozhko, N. V.
2014-05-21
Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2014
Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015
Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походження
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2016
Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбас
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia
2015-11-15
Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Перегляд
Автор
9
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
5
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
5
Tischenko, Vasily Ivanovich
5
Пасечный, Василий Николаевич
3
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
3
Marynin, Andriy Ivanovich
3
Nazarenko, Yuliya Vladimirovna
3
Pasichniy, Vasily Mikolaiovich
3
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
3
Ukhanova, Iryna Mykolaivna
.
< попередня
далі >
Тема
21
мясо утки
19
duck meat
19
м'ясо качки
7
пищевая ценность
7
харчова цінність
6
biological value
6
meat-containing sausage
5
м'ясо-вмісна ковбаса
5
мясо-содержащая колбаса
4
cranberry extract
.
далі >
за датою випуску
16
2020
9
2015
8
2016
8
2019
5
2014
5
2018
4
2017
4
2021
2
2012
Has File(s)
61
true