Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 61.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Біологічна хіміяКіндя, Валерій Ілліч; Божко, Наталія Володимирівна; Киндя, Валерий Ильич; Божко, Наталья Владимировна; Kinda, V. I.; Bozhko, N. V.
2015Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбасБожко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2012Біологічна хіміяКіндя, Валерій Ілліч; Божко, Наталія Володимирівна; Киндя, Валерий Ильич; Божко, Наталья Владимировна; Kinda, V. I.; Bozhko, N. V.
2014-05-21Обогащение колбасных изделий биологически активными веществамиБожко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2014Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоємТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походженняБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктахБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свинейБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2016Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбасБожко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia
2015-11-15Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской областиТищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna