Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 56.
назад
1
2
3
4
...
6
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2015
Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2014-05-21
Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2014
Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015
Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походження
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-11-15
Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015-11-15
Разработка технологии изготовления вареной колбасы с применением композиции натуральных антиоксидантов
Божко, Наталья Владимировна
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015-12-16
Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015-12-16
Перспективи створення композицій антиоксидантної дії
Бордунова, Вікторія Віталіївна
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Бордунова, Виктория Витальевна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bordunova, Victoria Vitalievna
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Перегляд
Автор
55
Божко, Наталья Владимировна
46
Тищенко, Василь Іванович
45
Тищенко, Василий Иванович
36
Пасічний, Василь Миколайович
30
Пасичный, Василий Николаевич
21
Tishchenko, Vasily Ivanovich
20
Tischenko, Vasyl Ivanovich
17
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
9
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
5
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
.
далі >
Тема
20
мясо утки
19
м'ясо качки
18
duck meat
7
пищевая ценность
7
харчова цінність
6
biological value
6
meat-containing sausage
5
м'ясо-вмісна ковбаса
5
мясо-содержащая колбаса
4
cranberry extract
.
далі >
за датою випуску
16
2020
9
2015
8
2019
7
2016
5
2014
5
2018
4
2017
1
2021
1
2023
Has File(s)
56
true