Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-9 зі 9.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2015
Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015
Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походження
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-11-15
Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015-11-15
Разработка технологии изготовления вареной колбасы с применением композиции натуральных антиоксидантов
Божко, Наталья Владимировна
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015-12-16
Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015-12-16
Перспективи створення композицій антиоксидантної дії
Бордунова, Вікторія Віталіївна
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Бордунова, Виктория Витальевна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bordunova, Victoria Vitalievna
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015
Порівняльна оцінка м’ясних якостей бугайців симентальської породи залежно від умов їх вирощування
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Перегляд
Автор
9
Bozhko, Natalia Vladimirovna
9
Божко, Наталья Владимировна
5
Tishchenko, Vasily Ivanovich
5
Тищенко, Василий Иванович
5
Тищенко, Василь Іванович
1
Bordunova, Victoria Vitalievna
1
Бордунова, Виктория Витальевна
1
Бордунова, Вікторія Віталіївна
Тема
3
antioxidants
3
антиоксиданти
3
антиоксиданты
2
biological active substances
2
carotene
2
chitosan
2
sausage
2
technology
2
биологически активные вещества
2
біологічно активні речовини
.
далі >
Has File(s)
9
true