Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015-09-08Функціонально-технологічні властивості м’яса перепелаГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.; Nazarenko, Y. V.
2019Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, О. Г.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, А. Г.; Bolhova, N. V.; Nazarenko, Y. V.; Peretyatko, А. G.
2020Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicatorsSamilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.
2020Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показниківСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.
2023Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»Ладика, В. І.; Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Соколенко, В. В.; Назаренко, Ю. В.; Ladyka, V. I.; Bolhova, N. V.; Samilyk, М. М.; Sokolenko, V. V.; Nazarenko, Yu. V.
2023Розробка сирного продукту із рослинним білкомНазаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2023Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністюНазаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.