Перегляд зібрання за групою - Теми ферменты
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Effect of low temperature anti – oxidation system | Wenhui, Wei; Kandyba, Nataliia Mykolaivna; Qiaoyan, Chen; Венхуй, Вей; Кандиба, Наталія Миколаївна; Цяоянь, Чень; Венхуй, Вей; Кандыба, Наталия Николаевна; Цяоянь, Чень |
2020 | Research on flavor precursors of whey in the technology of flavored foam | Synenko, Tetiana; Bezusov, Anatoly; Dubova, Halina; Синенко, Тетяна Павлівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Дубова, Галина Євгенівна; Синенко, Татьяна Павловна; Безусов, Анатолий Тимофеевич; Дубовая, Галина Евгеньевна |
2019 | Використання ферментів при виробництві ароматизаторів | Синенко, Тетяна Павлівна; Синенко, Татьяна Павловна; Synenko, Tetiana |
2019 | Характеристика ароматичних дескрипторів продуктів ректифікації молочної сироватки | Синенко, Тетяна Павлівна; Дубова, Галина Євгенівна; Синенко, Татьяна Павловна; Дубова, Галина Евгеньевна; Synenko, Tetiana; Dubova, Halina |
2016 | Хімічний склад живих організмів | Гузь, О. І.; Найда, К. О.; Гузь, О. И.; Найда, К. А.; Guz, O. І.; Naida, К. О. |