Перегляд зібрання за групою - Теми функциональные свойства
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Functional properties of four kinds of oilseed protein isolates | Gao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Дан; Геліх, Анна; Дуань, Чженьхуа; Гао, Дан; Гелих, Анна; Дуань, Чженьхуа |
2018 | Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цеху | Юфряков, Я. О.; Юфряков, Я. А.; Yufryakov, Yakov |
2012 | Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем | Димитрієвич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Димитриевич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Dimitrijevic, L. P.; Stepanova, T. M. |