Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/859
Назва: | Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем |
Інші назви: | Характеристика клетчатки картофельной и ее использования в различных видах пищевых систем |
Автори: | Димитрієвич, Л. Р. Степанова, Т. М. Димитриевич, Л. Р. Степанова, Т. М. Dimitrijevic, L. P. Stepanova, T. M. |
Ключові слова: | харчові системи клітковина картопляна харчові волокна функціональні властивості пищевые системы клетчатка картофельная пищевые волокна функциональные свойства |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Димитрієвич Л. Р. Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. М. Степанова // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 10(20). – С. 139-142. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено характеристику клітковини картопляної. Проведений аналіз результатів застосу-вання клітковини картопляної у різних видах харчових систем. Приведена характеристика клетчатки картофельной. Проведенный анализ результатов применения клетчатки картофельной в различных видах пищевых систем. |
Опис: | The characteristic of the potato fiber. The analysis of the results of the potato fiber in various kinds of food systems. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/859 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1726.pdf | 494,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.