Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/859
Назва: Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем
Інші назви: Характеристика клетчатки картофельной и ее использования в различных видах пищевых систем
Автори: Димитрієвич, Л. Р.
Степанова, Т. М.
Димитриевич, Л. Р.
Степанова, Т. М.
Dimitrijevic, L. P.
Stepanova, T. M.
Ключові слова: харчові системи
клітковина картопляна
харчові волокна
функціональні властивості
пищевые системы
клетчатка картофельная
пищевые волокна
функциональные свойства
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Димитрієвич Л. Р. Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. М. Степанова // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 10(20). – С. 139-142.
Короткий огляд (реферат): Наведено характеристику клітковини картопляної. Проведений аналіз результатів застосу-вання клітковини картопляної у різних видах харчових систем. Приведена характеристика клетчатки картофельной. Проведенный анализ результатов применения клетчатки картофельной в различных видах пищевых систем.
Опис: The characteristic of the potato fiber. The analysis of the results of the potato fiber in various kinds of food systems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/859
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1726.pdf494,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.