Перегляд зібрання за групою - Теми функціонально-технологічні властивості
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork | Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Matsuk, Yuliia Anatoliivna; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Марінін, Андрій Іванович; Мацук, Юлія Анатоліївна |
2022 | The technology of the pork-meat made Law-Salted Sausages enriched by the additive of soy isolate and treated by high pressure | Yanping, Li; Янпінь, Лі |
2020 | Вивчення функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем із додаванням борошна насіння коноплі | Тищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Малишевський, В. В.; Тищенко, В. И.; Божко, Н. В.; Малишевский, В. В.; Tischenko, V. I.; Bozhko, N. V.; Malyshevskyi, V. V. |
2015-09-08 | Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела | Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.; Nazarenko, Y. V. |