Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8438
Назва: Вивчення функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем із додаванням борошна насіння коноплі
Інші назви: Изучение функционально-технологических свойств фаршевых систем с добавлением муки семян конопли
Study of functional and technological properties of minced meat systems with the addition of hemp seed flour
Автори: Тищенко, В. І.
Божко, Н. В.
Малишевський, В. В.
Тищенко, В. И.
Божко, Н. В.
Малишевский, В. В.
Tischenko, V. I.
Bozhko, N. V.
Malyshevskyi, V. V.
Ключові слова: функціонально-технологічні властивості
фаршеві системи
борошно насіння коноплі
функционально-технологические свойства
фаршевые системы
мука семян конопли
functional and technological properties
minced meat systems
hemp seed flour
Дата публікації: 2020
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Тищенко В. І. Вивчення функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем із додаванням борошна насіння коноплі [Електронний ресурс] / В. І.Тищенко, Н. В. Божко, В. В. Малишевський // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.126-129
Короткий огляд (реферат): Метою наших досліджень є розробка рецептури та технології копченої ковбаси підвищеної біологічної та харчової цінності. Целью наших исследований является разработка рецептуры и технологии копченой колбасы повышенной биологической и пищевой ценности.
Опис: Тhe purpose of our research is to develop the recipe and technology of smoked sausage of high biological and nutritional value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8438
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вивчення функціонально-технологічних властивостей.pdf351,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.