Перегляд зібрання за групою - Теми функціональні властивості
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Functional properties of four kinds of oilseed protein isolates | Gao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Дан; Геліх, Анна; Дуань, Чженьхуа; Гао, Дан; Гелих, Анна; Дуань, Чженьхуа |
2023 | Актуальні засади технології снекової продукції функціонального спрямування | Янковський, Р. В.; Степанова, Т. М.; Yankovskyi, R.; Stepanova, T. |
2022 | Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктів | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E.; Samilyk, M. |
2018 | Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цеху | Юфряков, Я. О.; Юфряков, Я. А.; Yufryakov, Yakov |