Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10332
Назва: Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктів
Інші назви: Use of derivatives of elderberry processing in the production of dairy products
Автори: Демидова, Є. В.
Самілик, М. М.
Demidova, E.
Samilyk, M.
Ключові слова: похідні переробки ягід бузини
кисломолочні продукти
функціональні властивості
derivatives of elderberry processing
fermented milk products
functional properties
Дата публікації: 2022
Видавництво: ФОП Шпак В.Б.
Бібліографічний опис: Демидова Є. В. Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик // Інформаційне суспільство : технологічні, економічні та технічні аспекти становлення : матеріали Міжнародної наукової інтернет-конференції, (Тернопіль, Україна – Переворськ, Польща, 22-23 вересня 2022 р.). – Тернопіль : ФОП Шпак В.Б., 2022. – Вип. 70. – С. 149-151.
Короткий огляд (реферат): Метою нашої роботи є – обґрунтування доцільності виробництва кисломолочних продуктів з використанням похідних переробки ягід бузини. Розроблена технологія виробництва бузинових порошків із функціональними властивостями та використання їх у виробництві кисломолочних продуктів є доцільною для впровадження у виробництво. Впровадження нового продукту у виробництво дозволить урізноманітнити асортимент натуральних кисломолочних виробів з функціональними властивостями.
Опис: The purpose of our work is to justify the feasibility of production of fermented milk products using elderberry processing derivatives. The developed technology for the production of elderberry powders with functional properties and their use in the production of fermented milk products is appropriate for introduction into production. The introduction of a new product into production will diversify the assortment of natural fermented milk products with functional properties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10332
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття Тернопіль.pdf249,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.