Перегляд зібрання за групою - Теми харчові домішки
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Визначення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів мікроструктурним методом | Сенченко, А. Л.; Сенченко, А. Л.; Senchenko, A. L. |
2015 | Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методів | Старосельська, А. Л.; Старосельская, А. Л.; Staroselska, A. L. |
2014 | Порівняльна характеристика ковбасних фаршів за допомогою мікроструктурного аналізу | Старосельська, А. Л.; Фотіна, Т. І.; Старосельская, А. Л.; Фотина, Т. И.; Staroselska, A. L.; Fotina, T. I. |