Перегляд зібрання за групою - Теми хлебобулочные изделия
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves | Shanina, O.; Domahina, M.; Lobacheva, N.; Шаніна О.; Домахіна М.; Лобачова Н. |
2014 | Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази | Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Nikolaevna; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna |
2018 | Розробка технології бездріжджового хліба | Сухоставець, К. М.; Сухоставець, Е. Н.; Sukhostavets', K. |
2016 | Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів в цеху малої потужності | Петрина, А. В.; Петрина, А. В.; Petrina., A. V. |