Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2148
Назва: Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves
Автори: Shanina, O.
Domahina, M.
Lobacheva, N.
Шаніна О.
Домахіна М.
Лобачова Н.
Ключові слова: bakery products
market environment
хлебобулочные изделия
рыночная среда
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Shanina O. Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves [Електронний ресурс] / О.Shanina, М. Domahina, N. Lobacheva. - 2013. – Режим доступу: http://www.aocs.org/archives/am2013/showarea. – Заголовок с экрану
Короткий огляд (реферат): The most important task for bakery enterprises in market environment is production of bakery products with the best quality parameters.
Опис: Важнейшей задачей для хлебобулочных предприятий в рыночных условиях является производство хлебобулочных изделий с лучшими параметрами качества.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2148
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Animal proteins and enzymes.pdf231,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.