Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2148
Назва: | Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves |
Автори: | Shanina, O. Domahina, M. Lobacheva, N. Шаніна О. Домахіна М. Лобачова Н. |
Ключові слова: | bakery products market environment хлебобулочные изделия рыночная среда |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Shanina O. Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves [Електронний ресурс] / О.Shanina, М. Domahina, N. Lobacheva. - 2013. – Режим доступу: http://www.aocs.org/archives/am2013/showarea. – Заголовок с экрану |
Короткий огляд (реферат): | The most important task for bakery enterprises in market environment is production of bakery products with the best quality parameters. |
Опис: | Важнейшей задачей для хлебобулочных предприятий в рыночных условиях является производство хлебобулочных изделий с лучшими параметрами качества. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2148 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Animal proteins and enzymes.pdf | 231,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.