Перегляд зібрання за групою - Теми хліб

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Вплив горобинового порошку на фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба із пшеничного борошнаСамілик, Марина; Лисенко, Алла; Samilyk, Maryna; Lysenko, Alla
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житньогоКопиця, Олексій Анатолійович; Копица, Алексей Анатольевич; Kopitsa, Alexey Anatolyevich
2024Підвищення ефективності використання машинного забезпечення при збиранні ранніх зернових культур в умовах ННВК Сумського НАУГоробець, Я. М.; Horobets, Y. M.
2018Розробка технології бездріжджового хлібаСухоставець, К. М.; Сухоставець, Е. Н.; Sukhostavets', K.
2023Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберіганняДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M.
2025Спосіб виробництва хліба із пшеничного борошна з борошном кіноаБолгова, Н. В.; Соловей, В. І.; Самілик, М. М.; Назаренко, Ю. В.; Соколенко, В. В.; Синенко, Т. П.; Bolhova, N. V.; Solovey, V. I.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Yu. V.; Sokolenko, V. V.; Synenko, T. P.
2024Технічне забезпечення збирання зернових в умовах ТОВ "Райз-Північ" Сумського району, Сумської областіКравченко, О. С.; Kravchenko, O. S.
2024Удосконалення технології хлібобулочних виробів із використанням продуктів переробки амарантуДжулай, Дмитро Русланович; Dzhulay, Dmytro Ruslanovich
2025Шляхи подовження свіжості хлібаМатісов, О. Д.; Мельник, О. Ю.; Matisov, А.; Melnyk, O.