Перегляд зібрання за групою - Теми хлібобулочні вироби

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Визначення показників якості тіста для круасанівКошель, О. Ю.; Москаленко, А. О.; Маренкова, Т. І.; Лобачова, Н. Л.; Koshel, О.; Moscolenko, A.; Marenkova, T.; Lobachova, N.
2022Використання калини та продуктів її переробки у виробництві здобних виробівРоженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O.
2022Перспективи застосування порошку водоростей спіруліна виробництві хлібобулочних виробівКошель, О. Ю.; Касьянова, А. В.; Koshel, O. Y.; Kasyanova, A. V.
2014Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютаміназиШаніна, Ольга Миколаївна; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Nikolaevna; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna
2018Розробка технології бездріжджового хлібаСухоставець, К. М.; Сухоставець, Е. Н.; Sukhostavets', K.
2016Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів в цеху малої потужностіПетрина, А. В.; Петрина, А. В.; Petrina., A. V.
2024Удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосуВорожко, Ігор Русланович; Vorozhko, Igor Ruslanovych