Перегляд зібрання за групою - Теми хлібобулочні вироби
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Визначення показників якості тіста для круасанів | Кошель, О. Ю.; Москаленко, А. О.; Маренкова, Т. І.; Лобачова, Н. Л.; Koshel, О.; Moscolenko, A.; Marenkova, T.; Lobachova, N. |
2022 | Використання калини та продуктів її переробки у виробництві здобних виробів | Роженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O. |
2022 | Перспективи застосування порошку водоростей спіруліна виробництві хлібобулочних виробів | Кошель, О. Ю.; Касьянова, А. В.; Koshel, O. Y.; Kasyanova, A. V. |
2014 | Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази | Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Nikolaevna; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna |
2018 | Розробка технології бездріжджового хліба | Сухоставець, К. М.; Сухоставець, Е. Н.; Sukhostavets', K. |
2016 | Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів в цеху малої потужності | Петрина, А. В.; Петрина, А. В.; Petrina., A. V. |
2024 | Удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосу | Ворожко, Ігор Русланович; Vorozhko, Igor Ruslanovych |