Перегляд зібрання за групою - Теми antioxidant
Результати 1 до 3 із 3
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2021 | Antioxidant properties of plant extracts and its application in chicken production | Bordunova, Olga Georgievna; Vechorka, Victoria Viktorivna; Liu, Changzhong; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Samokhina, Evgeniya Anatoliyivna; Бордунова, Ольга Георгіївна; Вечорка, Вікторія Вікторівна; Лю, Чанчжун; Кисельов, Олександр Борисович; Самохіна, Євгенія Анатоліївна |
| 2018 | Evaluation of rosemary extract effectiveness in the technology of meat-containing sausages with duck meat | Bozhko, Nataliia; Tischenko, Vasyl; Baidak, Liudmyla; Pasichnyi, Vasyl; Божко, Наталія; Тищенко, Василь; Байдак, Людмила; Пасічний, Василь; Божко, Наталья; Тищенко, Василий; Байдак, Людмила; Пасичный, Василий |
| 2019 | The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads | Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Svyatnenko, Roman Serhiyovych; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Святненко Роман, Сергеевич |