Перегляд зібрання за групою - Теми antioxidant

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 3 із 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Antioxidant properties of plant extracts and its application in chicken productionBordunova, Olga Georgievna; Vechorka, Victoria Viktorivna; Liu, Changzhong; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Samokhina, Evgeniya Anatoliyivna; Бордунова, Ольга Георгіївна; Вечорка, Вікторія Вікторівна; Лю, Чанчжун; Кисельов, Олександр Борисович; Самохіна, Євгенія Анатоліївна
2018Evaluation of rosemary extract effectiveness in the technology of meat-containing sausages with duck meatBozhko, Nataliia; Tischenko, Vasyl; Baidak, Liudmyla; Pasichnyi, Vasyl; Божко, Наталія; Тищенко, Василь; Байдак, Людмила; Пасічний, Василь; Божко, Наталья; Тищенко, Василий; Байдак, Людмила; Пасичный, Василий
2019The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breadsBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Svyatnenko, Roman Serhiyovych; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Святненко Роман, Сергеевич