Перегляд зібрання за групою - Теми basil
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком | Губа, С. О.; Саєнко, Т. В.; Губа, С. О.; Саенко, Т. В.; Huba, S. О.; Saenko, T. V. |
2023 | Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавками | Болгова, Н. В.; Ільченко, Н. О.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Bolgova, N.; Ilchenko, N.; Huba, S.; Sokolenko, V. |
2025 | Спосіб виробництва сиру твердого з томатами та базиліком | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Назаренко, Ю. В.; Соколенко, В. В.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Nazarenko, Yu. V.; Sokolenko, V. V. |
2023 | Удосконалення технології тіста для піци з використанням порошків пряних трав | Москаленко, Аліна Олександрівна; Moskalenko, Alina Oleksandrivna |