Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7231
Назва: | Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком |
Інші назви: | Актуальность разработки технологии сырковой пасты с базиликом Actuality of development of technology of cottage cheese with basil |
Автори: | Губа, С. О. Саєнко, Т. В. Губа, С. О. Саенко, Т. В. Huba, S. О. Saenko, T. V. |
Ключові слова: | кисломолочні продукти сиркові вироби базилік кисломолочне продукты творожные изделия базилик dairyproducts сottage cheese basil |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Губа С. О. Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком [Електронний ресурс] / С. О.Губа, Т. В. Саєнко // Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва», (Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль, 2019. - С. 94-95. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто перспективи створення сиркових виробів з базиліком. Визначено можливі шляхи вирішення проблеми. Рассмотрено перспективы создания творожных изделий с базиликом. Определено возможные пути решения данной проблемы. |
Опис: | The prospects for the creation of cottage cheese with basil. The possible solutions the problem, were determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7231 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Губа Саєнко.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.