Перегляд зібрання за групою - Теми boiled-smoked sausage
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Дослідження технологічних процесів виробництва варено-копчених ковбас та варено-копчених натуральних м'ясних виробів в умовах СФГ "Колос" Куликівського району Чернігівської області | Пестова, Діана Вячеславівна; Пестова, Диана Вячеславовна; Pestova, Diana Vyacheslavovna |
2018 | Стабілізація ліпідів варено-копчених ковбас із м’яса качки в процесі їх зберігання | Божко, Н. В.; Тищенко, В. І.; Пасічний, В. І.; Крижська, Т. А.; Божко, Н. В.; Тищенко, В. И.; Пасечный, В. И.; Крижская, Т. А.; Bozhko, N. V.; Tishchenko, V. I.; Pasechny, V. I.; Krizhska, T. A. |