Перегляд зібрання за групою - Теми broilers
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Обґрунтування раціональних умов холодильної обробки тушок технології виробництва м'яса курчат-бройлерів | Усатенко, Н. Ф.; Калашник, М. Г.; Копилова, К. В.; Вербицький, С. Б.; Охріменко, Ю. І.; Крижська, Т. А.; Усатенко, Н. Ф.; Калашник, М. Г.; Копылова, К. В.; Вербицкий, С. Б.; Охрименко, Ю. И.; Крыжская, Т. А.; Usatenko, N. F.; Kalashnik, M. G.; Kopylova, K. V.; Verbytskyi, S. В.; Okhrimenko, Y. І.; Kryzhska, Т. А. |
2025 | Удосконалення ветеринарно-санітарних заходів за бактеріозів птиці | Нестеренко, О. М.; Nesterenko, O. M. |
2025 | Удосконалення засобів профілактики бактеріальних хвороб у бройлерів | Сергійчик, Тарас Володимирович; Serhiychyk, T. V. |