Перегляд зібрання за групою - Теми dairy raw materials
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate | Pertsevyi, F.; Ladyka, V.; Smetanska, I.; Bienias, D.; Ianchyk, M.; Grynchenko, N.; Omelchenko, S.; Hrynchenko, O.; Перцевой, Ф.; Ладика, В.; Сметанська, І.; Бієніас, Д.; Янчик, М.; Гринченко, Н.; Омельченко, С.; Гринченко, О. |
2021 | Аналіз і дослідження технології переробки молока для виробництва сирної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ «Добряна” | Безрук, Ірина Валеріївна; Безрук, Ирина Валерьевна; Bezruk, Irina Valeryevna |
2023 | Вивчення технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП «Оберіг» | Говоруха, Костянтин Васильович; Govorukha, Kostyantyn Vasyliovych |
2025 | Дослідження технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП ОПРИШКО «TM OBEREG» | Савченко, Дмитрій Павлович; Savchenko, Dmymriy Pavlovych |
2021 | Санітарно-гігієнічна обробка приміщень та обладнання молокопереробного цеху в умовах ФОП Максименко «Юнок» Сумської області | Стадніченко, Д. В.; Стадниченко, Д. В.; Stadnichenko, D. V. |