Перегляд зібрання за групою - Теми dairy raw materials

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentratePertsevyi, F.; Ladyka, V.; Smetanska, I.; Bienias, D.; Ianchyk, M.; Grynchenko, N.; Omelchenko, S.; Hrynchenko, O.; Перцевой, Ф.; Ладика, В.; Сметанська, І.; Бієніас, Д.; Янчик, М.; Гринченко, Н.; Омельченко, С.; Гринченко, О.
2021Аналіз і дослідження технології переробки молока для виробництва сирної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ «Добряна”Безрук, Ірина Валеріївна; Безрук, Ирина Валерьевна; Bezruk, Irina Valeryevna
2023Вивчення технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП «Оберіг»Говоруха, Костянтин Васильович; Govorukha, Kostyantyn Vasyliovych
2025Дослідження технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП ОПРИШКО «TM OBEREG»Савченко, Дмитрій Павлович; Savchenko, Dmymriy Pavlovych
2021Санітарно-гігієнічна обробка приміщень та обладнання молокопереробного цеху в умовах ФОП Максименко «Юнок» Сумської областіСтадніченко, Д. В.; Стадниченко, Д. В.; Stadnichenko, D. V.