Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13657
Назва: | Дослідження технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП ОПРИШКО «TM OBEREG» |
Інші назви: | Research on the technological properties of milk when processed into cheese in the conditions of the OPRYSHKO "TM OBEREG" private enterprise |
Автори: | Савченко, Дмитрій Павлович Savchenko, Dmymriy Pavlovych |
Ключові слова: | молочна сировина сир якість dairy raw materials cheese quality |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню технологічних властивостей молочної сировини при її вторинній обробці та виробництві твердого сиру на її основі. В рамках роботи було детально проаналізовано основні етапи виробництва твердих сичужних сирів, починаючи з вивчення якості молочної сировини. |
Опис: | The qualification work is devoted to the study of the technological properties of dairy raw materials during their secondary processing and the production of hard cheese based on it. The work analyzed in detail the main stages of the production of hard rennet cheeses, starting with the study of the quality of dairy raw materials. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13657 |
Розташовується у зібраннях: | Біолого-технологічний |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Магистр Савченко_ БТФ.pdf Restricted Access | 1,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.