Перегляд зібрання за групою - Теми duck
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat | Bozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich; Shubina, Yevgenia Anreevna; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Mirislavovich; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Кисельов, Олександр Борисович; Маринін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Шубина, Евгения Андреевна; Киселев, Александр Борисович; Маринин, Андрей Иванович; Старшинский, Игорь Мирославович |
2022 | Антибактеріальна активність фагоцитозу та адгезивніть еритроцитів качки до бактерій | Кісіль, Дмитро Олександрович; Kisil, D. О. |