Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8994
Title: The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat
Other Titles: Якісні характеристики ковбаси, приготовлені з різним співвідношенням м’яса риби і качки
Оценка качества колбас с разным соотношением мяса рыбы и птицы
Authors: Bozhko, Nataliia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
Shubina, Yevgenia Anreevna
Kyselov, Oleksandr Borisovich
Marynin, Andriy Ivanovich
Strashynskyi, Igor Mirislavovich
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Шубіна, Євгенія Андріївна
Кисельов, Олександр Борисович
Маринін, Андрій Іванович
Страшинський, Ігор Мирославович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Шубина, Евгения Андреевна
Киселев, Александр Борисович
Маринин, Андрей Иванович
Старшинский, Игорь Мирославович
Keywords: fish
duck
combination
риба
м'ясо
комбінування
рыба
мясо
комбинированный
Issue Date: 2021
Citation: The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko, V. Pasichnyi [and athers] // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. – 2021. – Vol. 15. – P. 26-32.
Abstract: The article aims to determine the effect of combining duck meat (Anas platyrhynchos) and freshwater fish (Hypophthalmichthys molitrix) on the quality (nutritional value, functional and technological properties, sensory attributes) of meat-containing semi-smoked sausages. Стаття призначена визначенню ефекту комбінування м’яса качки (Anas platyrhynchos) і прісноводної риби (Hypophthalmichthys molitrix) на якість (харчову цінність, функціонально-технологічні властивості, сенсорні показники) м'ясо-містких напівкопчених ковбас.
Description: Целью статьи является определение влияния сочетания мяса утки (Anas platyrhynchos) и пресноводной рыбы (Hypophthalmichthys molitrix) на качество (пищевую ценность, функциональные и технологические свойства, органолептические свойства) мясосодержащих полукопченых колбас.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8994
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття_Scopus.pdf791,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.