Перегляд зібрання за групою - Теми fat
Результати 1 до 8 із 8
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Development of low-fat meat products technology using edible mushrooms | Nan, Haijuan; Нан, Хайцзюнь |
| 2012 | Ефективність поєднання генеалогічних формувань в селекції молочної худоби | Хмельничий, Л. М.; Салогуб, А. М.; Хмельничий, Л. М.; Салогуб, А. Н.; Khmel'nichiy, L. M.; Salogub, A. N. |
| 2025 | Ефективність розведення за лініями у високопродуктивному стаді молочної худоби | Хмельничий, Л. М.; Швед, В. В.; Свердліков, О. В.; Khmelnychyi, L. M.; Shved, V. V.; Sverdlikov, O. V. |
| 2023 | Ефективність формування молочного стада за показниками якості молока в умовах ДП ДГ ІСГ Північного Сходу НААНУ | Охрімчук, Ілля Віталійович; Okhrimchuk, Ilya Vitaliyovych |
| 2025 | Особливості лінійного підбору та закріплення бугаїв-плідників у процесі селекції за ознаками молочної продуктивності їхнього потомства у стаді з розведення української чорно-рябої молочної породи приватного підприємства «Буринське» Підліснівського відділення Степанівської територіальної громади Сумської області | Сивокозова, Анастасія; Syvokozova, Аnastasia |
| 2020 | Сезонні співвідношення основних компонентів молока корів | Приходько, Микола Федорович; Приходько, Николай Федорович; Prikhodko, N. F. |
| 2025 | Формування продуктивності корів української червоно рябої молочної породи приватного підприємства «Буринське» Підліснівського відділення Степанівської територіальної громади Сумської області під впливом показників відтворювальної здатності | Комісаров, Назарій; Komisarov, Nazariy |
| 2016 | Якість та безпечність свинини залежно від використаних дезінфектантів | Скляр, О. І.; Шкромада, О. І.; Нечипоренко, О. Л.; Скляр, А. И.; Шкромада, О. И.; Нечипоренко, А. Л.; Sklar, A. I.; Shkromada, O. I.; Nechyporenko, O. L. |