Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7985
Назва: Сезонні співвідношення основних компонентів молока корів
Інші назви: Сезонные соотношение основных компонентов молока коров
Seasonal ratios of the main components of cow's milk
Автори: Приходько, Микола Федорович
Приходько, Николай Федорович
Prikhodko, N. F.
Ключові слова: сезонні періоди
технологічні співвідношення
жир
сезонные периоды
технологические соотношение
жир
seasonal periods
technological ratio
fat
Дата публікації: 2020
Видавництво: Europäische Wissenschaftsplattform
Бібліографічний опис: Приходько М. Ф. Сезонні співвідношення основних компонентів молока корів [Електронний ресурс] / М. Ф. Приходько // Tendenze attuali della moderna ricerca scientifica : der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der Іnternationalen wissenschaftlich-praktischen Konferenz, (5 Juni, 2020). – Stuttgart : Europäische Wissenschaftsplattform, 2020. – B. 1. – Р. 116-118.
Короткий огляд (реферат): В роботі показані результати досліджень, в яких встановлено, що найбільше сезонних коливань зазнають співвідношення жир:білок, жир:СЗМЗ і білок:жир, а білок:СЗМЗ практично не змінюється. В усі сезонні періоди спостерігались оптимальні співвідношення жир:білок, жир:СЗМЗ та білок:СЗМЗ, але крім зимового у тварин СВТ УЧРМП. Найбільше білка на одиницю жиру в молоці, фіксувалось улітку і восени, в обох групах тварин. Доведено, що оптимальні співвідношення основних компонентів молока спостерігаються влітку й восени, а незадовільні – взимку. В работе представлены результаты исследований, в которых установлено, что наиболее сезонных колебаний испытывают соотношения жир:белок, жир:СОМО и белок: жир, а белок:СОМО практически не меняется. Во все сезонные периоды наблюдались оптимальные соотношения жир:белок, жир:СОМО и белок:СОМО, но кроме зимнего у животных СВТ УЧПМП. Больше всего белка на единицу жира в молоке, фиксировалось летом и осенью, в обеих группах животных. Доказано, что оптимальные соотношения основных компонентов молока наблюдаются летом и осенью, а неудовлетворительные - зимой.
Опис: The work presents the results of studies in which it was found that the most seasonal fluctuations experience the ratio of fat: protein, fat: SOMO and protein: fat, and protein:DSMR practically does not change. In all seasonal periods, the optimal ratios of fat: protein, fat:DSMR and protein:DSMR were observed, but except for winter in animals, Sumy inbreed type of Ukrainian black- white dairy breed. Most of all protein per unit of fat in milk was recorded in summer and autumn in both groups of animals. It has been proven that the optimal ratios of the main components of milk are observed in summer and autumn, and unsatisfactory in winter.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7985
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf64,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.